Критерії вибору камер відеоспостереження Dahua для дому

Сучасні системи відеоспостереження — це поєднання функціональності, відмінної якості зображення, простого управління й монтажу та безлічі додаткових опцій.

Особливо цікаві та актуальні моделі для дому пропонує виробник Dahua https://dahua-technology.com.ua/ua. Його обладнання відрізняється інноваціями, надійністю та довговічністю роботи. Як серед величезного асортименту обрати саме свою систему? Спеціалісти компанії допоможуть визначити завдання, які має виконувати техніка, та основні критерії підбору відеоспостереження Dahua для дому.

Чому варто встановити систему відеоспостереження Dahua для дому

Встановлення відеоспостереження для домівки стрімко набирає популярності та вже є стандартним рішенням облаштування безпечного простору оселі. Камери відеоспостереження високої якості та широкого спектра можливостей від Dahua – варіант отримати підвищений рівень безпеки домівки та контроль ситуації на території навіть при знаходженні на відстані.

Компанія Dahua пропонує широкий асортимент моделей, який здатний задовольнити вимоги найвибагливішого користувача. Можна обрати пристрої для монтажу всередині будинку або організувати спостереження на вулиці, біля гаража, вхідних воріт та ін. Такий підхід дозволить отримати контроль за ділянкою навіть при відсутності господарів, дані з об’єкта можна переглядати на смартфоні, планшеті та інших пристроях. При виборі камер з інтелектуальними можливостями техніка буде відправляти сповіщення про можливу загрозу, зміну ситуації, звуки розбиття скла й т. п. А внутрішні камери можуть стати ще й гарним способом наглядати за дітьми, роботою персоналу чи домашніми улюбленцями. При цьому, обов’язково проінформувати усіх про наявність камер – це правило, яке не варто порушувати.

Як обрати камеру спостереження для дому: головні критерії

відеоспостереження Dahua

Перед покупкою відеоспостереження варто визначити, які саме функції має виконувати обладнання. Саме цей аспект визначає, аналоговий чи цифровий вид слід встановити на об’єкті.

Аналогові камери – просте та доступне по вартості рішення. Та все ж ці моделі мають лише базові можливості, тому і втрачають свою актуальність. Для отримання роботи високої якості при підключенні рекомендується залучати майстрів.

Цифрові (IP) камери відеоспостереження здатні виконувати різноманітні функції, їх часто інтегрують у систему “розумного будинку”. Окремі моделі оснащені інтелектуальними можливостями, аналітикою, що підвищує рівень безпеки об’єкта та зменшує кількість хибних сповіщень.

Обираючи відеоспостереження для дому, слід брати до уваги такі критерії:

  • показник роздільної здатності, фокусування та кут огляду. Вони визначають, наскільки якісним, деталізованим та повним буде зображення. Для відеоспостереження всередині приміщення буде достатньо 2-4 мегапіксельної камери з фокусною відстанню 2.8 мм, яка забезпечить охоплення широкого простору. Якщо потребується відеонагляд зовні приміщення, рекомендується обирати камеру з більшою роздільною здатністю та показником фокусної відстані 3.6 мм. Це дозволить отримати більш деталізоване, але менш об’ємне зображення, що важливо для розпізнавання облич або номерних знаків.
  • наявність ІЧ- або LED-підсвічування. Воно дозволяє камерам ефективно працювати вночі при відсутності світла;
  • рівень захисту корпусу. Якщо камера буде встановлена на вулиці, важливо, щоб погодні й кліматичні умови не впливали на її роботу. Для таких цілей слід обирати обладнання з показником IP65 і вище. Окремі варіанти мають навіть антивандальну конструкцію.
  • тип сховища. Сучасні моделі можуть мати як вбудовану пам’ять, так і слот для SD-карти, а також передавати зашифровані дані на інші пристрої чи у хмарне сховище;
  • доступ та управління. Дистанційний доступ – одне з найпрактичніших рішень, налаштовувати роботу та отримувати сповіщення можна прямо на смартфон, з будь-якого куточка світу;
  • монтаж. Компанія пропонує дротове та бездротове підключення на вибір;
  • тип конструкції. Існує велике різноманіття форм-факторів та дизайнів, що підійдуть для різних способів використання;
  • додаткові можливості: вбудовані датчики руху, аналітичні властивості, можливість розпізнавання осіб та транспортних знаків, наявність мікрофону та динаміку – все це дозволяє значно підвищити безпеку дому.

Відеоспостереження від одного з лідерів ринку Dahua – це гарантована якість, великий вибір необхідних функцій та надійна робота пристроїв на тривалий термін.

Share This Article
Наша інформація - це ключ до розуміння подій
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *