Літак-невидимка: китайські розробники створили гіперзвуковий космічний апарат

Китай успішно завершив розробку гіперзвукового планера, здатного досягати космічного простору та виконувати унікальні завдання.
Китай. Фото - Coop-Land

Про це повідомляє “Kreschatic” з посиланням на Internet.ua

Планер оснащений передовими технологіями, які забезпечують йому високу маневреність та стабільність під час польоту на гіперзвукових швидкостях. Завдяки спеціально розробленій конструкції, апарат здатен витримувати екстремальні температурні та тискові навантаження, що виникають при русі через різні шари атмосфери та в космічному просторі. Це робить його ідеальним інструментом для виконання найскладніших завдань, таких як оперативна доставка корисного вантажу та стратегічні маневри на орбіті.

Однією з ключових переваг нового планера є його здатність залишатися непомітним для більшості сучасних систем протиповітряної оборони. Висока швидкість та можливість подолання меж атмосфери значно ускладнюють його виявлення, що надає йому значної стратегічної цінності. Апарат може бути використаний для виконання широкого спектра завдань, включаючи далекі військові операції та важливі космічні дослідження, розширюючи можливості Китаю у цих сферах.

Нагадаємо, раніше ми писали про суперечки навколо нейромережі Косінського.

Share This Article
Щоб бути вільним потрібно знати правду.
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Exit mobile version