В Google підтвердили, що іранські хакери атакували передвиборчі штаби Трампа, Байдена та Гарріс

Компанія Google підтвердила кібератаки на передвиборчі штаби кандидатів у президенти США Дональда Трампа та Джо Байдена, а також віце-президента Камали Харріс
Google заявив про кібератаки пов'язаних з Іраном хакерів на передвиборчі штаби Трампа, Байдена та Харріс. Фото - rbc.ua

Як повідомляє «Kreschatic», за спробами злому, йдеться в поширеній Google заяві, стоять хакери з угрупування APT42, пов’язані, як передбачається, з Іраном.

Хакери, заявили в Google, зробили численні спроби увійти до облікових записів осіб, пов’язаних з кандидатами в президенти від Демократичної та Республіканської партій, серед яких були, у тому числі колишні та чинні чиновники. Спроби злому, наголосили в Google, були заблоковані.

У штабі Гарріс, повідомляє CNN, підтвердили, що стали мішенню «іноземної операції з впливу», зазначивши, що жодних даних про те, що спроби злому увінчалися успіхом, у них немає.

Раніше передвиборний штаб Трампа заявив, що внутрішні комунікації президентської кампанії зазнали злому і звинуватив у хакерських атаках Іран.

ФБР проводить розслідування спроб кібератаки на штаби кандидатів у президенти та пов’язаних із Трампом та Байденом осіб.

Також раніше ми писали про те, що Трамп заявив що його атакували іранські хакери

Share This Article
Спорт та технології - це не просто гра чи гаджети, це наше життя. Дізнайтеся більше разом із нами
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Exit mobile version