Solana встановила рекорд: понад 1,1 мільярда транзакцій у блокчейні

Блокчейн Solana досяг нових висот, встановивши рекорд у 1,1 мільярда транзакцій за серпень 2024 року, згідно з даними дослідження CryptoRank. 
Solana. Фото - CryptoNews

Про це повідомляє “Kreschatic” з посиланням на Noworries

Цей показник робить мережу, засновану Анатолієм Яковенком, лідером серед усіх блокчейнів за обсягом операцій. Для порівняння, Aptos, що посідає друге місце, зафіксував 578 мільйонів транзакцій.

Значну активність продемонстрували й інші блокчейни: TRON зареєстрував 225 мільйонів транзакцій, Near Protocol — 198 мільйонів, а Sei — 127 мільйонів. На фоні цих досягнень блокчейни Base, BNB і Sui також продемонстрували помірні обсяги, варіюючись від 121 до 103 мільйонів операцій.

Дивно, але Ethereum, попри свою популярність, зайняв нижчу позицію з 33,9 мільйонами транзакцій, що може свідчити про зниження інтересу до цієї платформи смартконтрактів. 

Solana продовжує підкріплювати свою репутацію завдяки швидкості та ефективності, що підтверджують рекордні цифри. На момент публікації SOL торгується на рівні $131 з ринковою капіталізацією $61,3 мільярда. Добові торгові угоди на крипторинку склали $2,1 мільярда.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що Tesla впровадить технологію автопілота у Китаї та Європі на початку наступного року.

Share This Article
Щоб бути вільним потрібно знати правду.
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *