Виробник електроніки LG повертається в Росію і реєструє новий торговий знак

Компанія LG подала до Федеральної служби з інтелектуальної власності (Роспатент) заявку на реєстрацію торгового знаку OHUI, під яким випускається косметика
Денис Тарнавський 286 1 comment
Концерн LG повертається до Росії з новим брендом OHUI. Фото - rbc.ua

Як пише The Bell, до Роспатенту на початку вересня звернулася одна з російських юридичних фірм, що діє на користь LG, випливає із заявки.

OHUI – бренд косметики з догляду за обличчям та тілом, що входить до підрозділу LG beauty. На сторінці бренду повідомляється, що компанія OHUI була заснована у 1997 році. Чи збирається компанія виводити бренд OHUI на російський ринок чи реєстрація товарного знака переслідує якісь інші цілі, поки що невідомо.

Як повідомляє “Kreschatic“, компанія відома насамперед як виробник побутової техніки та електроніки. Однак LG (компанія кілька разів змінювала назви, у тому числі якийсь час була Goldstar) починала з випуску товарів для краси та здоров’я. Всього до конгломерату входять понад 40 компаній, що займаються, в основному, електронікою, хімічною продукцією та телекомунікаційним обладнанням.

Головним бізнесом LG у Росії завжди були побутова техніка та електроніка. У березні 2022 року LG Electronics оголосила про зупинення поставок на російський ринок і справді це зробила, пише The Bell. Незважаючи на це, компанія періодично періодично починала набирати персонал, частину своїх потужностей у Польщі переорієнтувала на Росію, а її прибуток за 2023 виріс порівняно з 2022.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що Samsung вирішив повернутися в Росію: техногігант відновив рекламну активність в країні

Share This Article
Спорт та технології - це не просто гра чи гаджети, це наше життя. Дізнайтеся більше разом із нами
1 Comment
  • Цікаво, як повернення LG вплине на ринок. Можливо, це призведе до появи нових продуктів і технологій

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *