Нова функція Google Maps попереджатиме користувачів про компанії, які публікують фейкові відгуки

Компанія Google серйозно поставилася до підприємств, які публікують фальшиві відгуки для покращення іміджу свого бізнесу. Відтепер картографічний вебсервіс буде попереджати користувачів про такі компанії.
Картографічний вебсервіс Google Maps. Фото – cottonbro studio / pexels.com

Як повідомляє сайт Search Engine Roundtable, повідомляє, що нова функція Google Maps демонструватиме користувачам попередження на картах про бізнес-профілі, які створюють фейкові відгуки про свою діяльність чи роботу конкурентів, інформує видання «Kreschatic».

Відтепер картографічний вебсервіс сповіщатиме про те, що з профілю того чи іншого підприємства нещодавно були видалені фальшиві відгуки. Нову функцію Google Maps вперше помітили у Великобританії, згодом її почали впроваджувати й у Сполучених Штатах Америки.

Окрім цього, вебсервіс не просто попереджатиме користувачів про неправдиві відгуки, цей процес супроводжуватиметься деякими обмеженнями для самого бізнес-профілюпрофілю. Зокрема, його блокуватимуть через отримання будь-яких нових відгуків протягом певного часу. Також до завершення розслідування Google приховає вже існуючі відгуки та рейтинги.

Нагадаємо, що компанія ByteDance закриває TikTok Music, сервіс припинить роботу вже до кінця листопада.

Share This Article
Україна в об'єктивному світлі: ми показуємо справжню картину
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Exit mobile version