AirPods Pro 2: нові можливості завдяки функції слухового апарату

Apple презентувала нові функції для AirPods Pro 2, що дозволяють користувачам перевіряти слух і покращувати його якість.
AirPods Pro 2. Фото - Apple

Про це повідомляє “Kreschatic” з посиланням на TC

У відповідь на рішення FDA, яке спростило доступ до слухових апаратів, компанія інтегрувала у свої навушники технології, що дозволяють самостійно проводити тестування слуху. Ця інновація стала можливою завдяки новому чипу та спеціальним силіконовим насадкам, які забезпечують пасивне шумозаглушення.

Проведення тесту слуху відбувається через меню налаштувань, де користувач може легко отримати доступ до нової функції, підключивши AirPods Pro 2. Процес починається з простих запитань про вік і нещодавній досвід відвідування гучних концертів.

Після цього система перевіряє, чи правильно розміщені навушники, перед тим як перейти до самого тестування. Важливо, щоб навколишнє середовище було максимально тихим, оскільки навіть незначний шум може заважати точності результатів.

Тест проводиться по черзі на кожному вусі і включає серію тонів різних частот. Користувач просто натискає на екран, коли чує звук, і вся процедура займає близько п’яти хвилин. Результати тестування відображаються миттєво, і в разі виявлення незначного чи помірного втрати слуху користувач отримує рекомендації щодо подальших дій.

Крім того, для тих, хто не виявив порушень, доступна функція Media Assist. Вона покращує сприйняття мови, відокремлюючи її від фонових шумів, що може бути особливо корисно в галасливих умовах.

Цей новий функціонал AirPods Pro 2 може суттєво змінити підхід до слуху, оскільки багато людей, які не вважають себе слухообмеженими, можуть скористатися можливістю покращити свій слуховий досвід в повсякденному житті. Але разом з новими можливостями виникають і певні соціальні нюанси, пов’язані з використанням навушників у ситуаціях, де зазвичай прийнято знімати їх під час спілкування.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що SpaceX отримала контракт на $733 млн від Космічних сил США.

Share This Article
Щоб бути вільним потрібно знати правду.
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *