“Безконтактні” магазини: португальський Sensei залучив €15 мільйонів інвестицій

Завдяки новим інвестиціям компанія зміцнює свої позиції на ринку, де вже існує серйозна конкуренція з боку інших технологічних гравців.
Sensei. Фото - ECO

Про це повідомляє “Kreschatic” з посиланням на TC

Португальська компанія Sensei продовжує активно розвивати технології автоматизованих магазинів без касирів. Завдяки новому раунду фінансування, що приніс стартапу €15 мільйонів, Sensei планує розширити свою присутність в Європі та збільшити кількість автономних торгових точок.

Компанія вже працює в п’яти країнах: Португалії, Іспанії, Франції, Італії та Бразилії, але її амбіції спрямовані на подальшу експансію в Центральну та Північну Європу. Мета — створити 1 000 автономних точок продажу до 2026 року. 

Використовуючи штучний інтелект, комп’ютерне бачення та сенсори, Sensei пропонує роздрібним мережам рішення для автоматизації процесу покупок. Це дозволяє не тільки знижувати витрати на касові операції, а й забезпечувати реальний контроль над товарними залишками в режимі реального часу.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що компанія CrewAI привернула до себе увагу технологічної спільноти завдяки своїй інноваційній платформі.

Share This Article
Щоб бути вільним потрібно знати правду.
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Exit mobile version