В Росії заарештували вчителя, який під час уроку написав на дошці «Слава Україні. Смерть російським полудуркам!»

Вчитель інформатики московської школи Сергій Авер'янов під час уроку на інтерактивній дошці написав: «Слава Україні. Смерть російським полудуркам!»
Ольга Лисенко 703 Коментувати
Вчитель московської школи написав на дошці «Слава Україні. Смерть російським полудуркам!» Його забрала поліція. Фото - Mash

Як повідомляє «Kreschatic», про те, що сталося на уроці, школярі, пише телеграм-канал Mash, розповіли іншим вчителям (і, ймовірно, зробили фото дошки, яке публікує телеграм-канал).

війна в Україні
Фото – Mash

За даними Mash, правоохоронні органи перевіряють вчителя щодо «дискредитації» російської армії. У школу, розташовану в московському районі Строгіно, приїхала поліція, Авер’янова «забрали на розмову».

Директор навчального закладу повідомив, що інцидент на уроці стався 27 листопада. Адміністрація школи негайно усунула педагога від уроків і повідомила про те, що сталося, правоохоронні органи. «Наразі проводиться перевірка, за підсумками якої буде ухвалено відповідні кадрові рішення», — заявив він.

Директор школи також додав, що з учнями 9 класу, на уроці яких «відбувся інцидент», вже проведено профілактичну бесіду. Найближчим часом, заявив він, заплановано загальношкільні заходи та бесіди з учнями «про небезпеку екстремізму та його прояви».

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що росіяни не знають, за що воюють, підтримують припинення війни і хотіли б скасувати рішення про її початок: результати соцопитування в Росії

Share This Article
Україна в об'єктивному світлі: ми показуємо справжню картину
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *