Центри діагностики МРТ, КТ, УЗД «СДС»

Мережа медичних центрів "Сучасні діагностичні системи" (СДС) відкрита для тих, хто хоче перевірити стан свого організму

Наші органи потребують регулярних профілактичних перевірок, щоб своєчасно виявляти патології та розпочинати їх лікування. Також обстеження виконуються за призначенням лікаря, який може направити пацієнта до центрів діагностики МРТ, КТ, УЗД у Києві та Україні для підтвердження чи спростування первинного діагнозу, конкретизації лікувального плану.

Послуги діагностичних центрів

Діагностичні центри «СДС» мають у своєму розпорядженні томографи Philips Intera та Philips Brilliance 64, апарати ультразвукової діагностики для виконання обстежень у трьох напрямках:

  1. магнітно-резонансна томографія (МРТ) для проведення ангіографії судин головного мозку, обстеження гіпофіза, придаткових носових пазух, тканин шиї, суглобів, відділів хребта, інших внутрішніх органів та структур;
  2. комп’ютерна томографія (КТ) для діагностики кісток черепа, грудної клітки, хребта, бронхів, тазу, сечоводів, інших компонентів з контрастуванням або без нього;
  3. ультразвукове дослідження (УЗД) для обстеження підшлункової залози, селезінки, нирок, молочних залоз, інших внутрішніх органів за допомогою ультразвукових хвиль, що відбиваються.

Зазначені методики дозволяють всебічно обстежити локалізовані ділянки, виявляти захворювання різного характеру – доброякісні та злоякісні пухлини, деформації суглобів та кісток, дегенеративні зміни, запальні та інфекційні процеси. Патології чітко локалізуються на отримуваних деталізованих знімках досліджуваних областей.

Центри діагностики МРТ, КТ, УЗД в Києві та Україні.

Для виконання МРТ, КТ, УЗД у центрах в Україні за сучасною технологією відкрито дванадцять діагностичних закладів, об’єднаних у мережу «СДС». У кожній із установ можна отримати розгорнуту консультацію, комплексне обстеження із висновком спеціаліста. Результати діагностики можуть бути записані на електронні носії або рентгенівську плівку для передачі лікаря.

МРТ, КТ, УЗД центри у Києві перебувають у шести районах української столиці. Вони розташовуються на базі міських клінічних лікарень або санітарних частин, тому не виникне проблем з їх пошуком.

Share This Article
Наша інформація - це ключ до розуміння подій
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *