Сьогодні війська Путіна вбили 14-річного юнака в Херсоні, 9-річна дитина знаходиться в дуже тяжкому стані

Окупанти Російської Федерації ні на мить не припиняють свої злочинні дії. Загарбницькі війська не шкодують ані мирне населення України, ні дітей, завдаючи ракетних ударів по цивільній інфраструктурі країни.
Фото - liga.net

Як інформує «Хрещатик» не виключенням став і сьогоднішній день, 31 грудня, коли війська Путіна завдали смертельного удару по Херсону. В ТГ-каналі голови Херсонської ОВА Олександра Прокудіна з’явився пост, в якому він повідомив, що в результаті обстрілу у неділю в Херсоні загинув 14-річний підліток. Ще одна дитина 9 років знаходиться в край тяжкому стані.

Дослівно із заяви Прокудіна:

Ворожі сили нанесли удар по Херсону. У цей час поблизу магазину були діти. Один з них, чотирнадцятирічний хлопчик загинув на місці. Ще один, хлопчик 9 років, знаходиться в лікарні в дуже тяжкому стані. У нього черепно=мозкова травма. Лікарі борються за його життя.

Трішки згодом Прокудін оновив інформацію та додав, що також постраждала від обстрілу росіян 32-річна жінка, яку було госпіталізовано з мінно-вибуховою травмою, а також 65-річна містянка, яка отримала осколкові поранення спини.

Нагадаємо, раніше ми вже повідомляли про те, що війська РФ обстріляли Кіровоградщину.

Share This Article
Україна в об'єктивному світлі: ми показуємо справжню картину
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *