На Таврійському напрямку окупанти РФ саботують та тікають з окопів

Російсько-окупаційні сили, які знаходяться на Таврійському напрямку, не хочуть іти в атаки, тікають з окопів, а також бунтують.
Фото - rbc.com.ua

Як інформує «Хрещатик» з посиланням на «Укрінформ», про все це заявив Олександр Штупун, полковник, речник об’єднаного пресцентру Сил оборони Таврійського напрямку в ефірі телемарафону.

Дослівно із заяви, яку зробив Штупун:

Зазнавши втрат у попередні дні ворог почав діяти хвилями, дещо зменшуючи кількість атак. По-перше, у них там свята новорічні. Та й не дуже сильно росіяни атакувати хочуть. А деякі підрозділи і зовсім бунтувати починають і відмовлятися , або ж тікати з окопів, щоб не йти в наступ. Тобто, вони саботують.

Також Штупун нагадав, що напередодні в два рази збільшилась кількість атак ворога. Сьогодні ворог теж не полишав спробу оточити Авдіівку. Проте було відбито 14 ворожих спроб покращити тактичне положення в районах Степового, Новобахмутівки, а також Авдіївки. Ще 9 атак було відбито поруч з Невельським і Первомайським.

Речник додав, що кількість артобстрілів ворога коливається на рівні 1000 на добу. Ними ворог намагається знищити укріплення Сил оборони.  

Нагадаємо, раніше ми вже повідомляли про те, що відбувся великий обмін полоненими.  

Share This Article
Дізнайтеся першими про новини Києва з нами
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *