Нічна атака РФ “Шахедами”: як спрацювала система ППО України та де були чутні вибухи

Війська країни-агресора Російської Федерації сьогодні вночі, 6 січня, в черговий раз атакували територію Української держави дронами-камікадзе типу «Шахед». В Генеральному штабі ЗСУ розповіли про те, як відпрацювала система ППО України.
Фото - liga.net

Як повідомляє «Хрещатик», в повідомленні Генштабу ЗСУ в соціальній мережі «Фейсбук» йдеться про те, що сьогодні ворог наніс вночі удар «Шахедами» по території нашої держави. Згідно озвученій інформації, сили ППО знищили абсолютно всі ворожі цілі.

Таким чином, у повідомленні Генерального штабу ЗСУ йдеться про те, що окупанти РФ в черговий раз завдали вночі удару по Україні, застосовуючи для цього два безпілотники типу «Шахед». Силами протиповітряної оборони ворожі цілі були знищені.

У повітряних силах Збройних сил України додали, що ударні безпілотники рухалися з південного напрямку. Їх рух полягав з південного напрямку через центральні регіони у напрямку Хмельницької області.

Окрім того, раніше в Хмельницькій повідомляли про вибухи та роботу протиповітряної оборони в області.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що повітряні сили Збройних сил України .знищили ще один російський військовий об’єкт в Криму.

Share This Article
Дізнайтеся першими про новини Києва з нами
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *