Відомий виробник в Україні представляє свою новинку!

Цієї зими відомий виробник морозива запустив нову лінійку продуктів - заморожені вареники та пельмені.

Цієї зими один з найбільших виробників морозива країни «Ласунка» підготував для своїх прихильників дещо особливе. І мова піде зовсім не про прохолодні десерти, а про новинки у світі замороженої продукції – вареники та пельмені ТМ «Ласунка».

Головні переваги та особливості нових напівфабрикатів:

  • ніжне тонке тісто у співвідношенні до ситної начинки 50/50;
  • вареники «ручного ліплення»;
  • технологія «шокової» заморозки, завдяки якій зберігаються всі смакові та корисні властивості продукції;
  • широкий асортимент смаків на будь-який вибір.

Про різновид смаків серед вареників варто сказати окремо. Адже, щоб кожен поціновувач знайшов страву собі до душі ТМ «Ласунка» має як традиційні та добре знайомі начинки, так і досить неочікувані.

Вареники з капустою та грибами, Вареники з картоплею та цибулею, Вареники з вишнею – страви, які добре знають та давно люблять усі шанувальники української кухні. А для тих, хто не проти скуштувати щось нове та цікаве ідеально підійдуть Вареники з кисломолочним сиром та полуницею, Вареники з ожиною та малиною, Вареники з полуницею. Поживна та соковита начинка, тонке та м’яке тісто, цілі ягоди та ручна ліпка – ось що робить страву неймовірно смачною та змушує повертатися за добавкою.

Якщо вас зацікавила нова заморожена продукція ТМ «Ласунка» та є бажання дізнатися більше завітайте на офіційний сайт компанії, де окрім каталогу з напівфабрикатами ви також знайдете корисні рецепти, поради, як вдало купити морозиво, новини про акції та багато іншого. 

Share This Article
Наша інформація - це ключ до розуміння подій
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *