Стали відомі попередні причини падіння російського військового літака Іл-76 у Бєлгородській області (ВІДЕО)

Військовий літак Іл-76 зазнав аварії в Білогородській області, повідомляють різні телеграм-канали, у тому числі 112
За неофіційними даними, на його борту було понад 60 осіб, за іншими даними – ракети для комплексів С-300, якими РФ обстрілює Харків. Фото - тг-канал 112

Як повідомляє «Kreschatic», за їхніми даними, інцидент стався у Корочанському районі. На борту літака, пише 112, попередньо було 63 людини, всі вони загинули.

Голова Білгородської області В’ячеслав Гладков написав у телеграм-каналі про «подію в Корочанському районі».

Зараз на місці працюють слідча група та співробітники МНС. Змінив свій робочий графік та виїхав до району. Всі подробиці пізніше

– повідомив Гладков, не розкриваючи будь-які інші деталі.

За годину до появи перших повідомлень про аварію Іл-76 у Білгородській області, у Білгороді запускали оповіщення про ракетну небезпеку, мешканців закликали сховатися в безпечних місцях подалі від вікон. Приблизно через півгодини (об 11:43 за київським часом), глава регіону оголосив про відміну сигналу ракетної небезпеки.

В той же час українські джерела пишуть, що Інформація про 63 людини, це російський вкид, із подальшим ІПСО про нібито українських полонених на борту. Більш ймовірно, що цей Іл-76 перевозив чергову партію ракет для С-300 і був збитий ракетою.

падіння ІЛ-76
Слід від ракети, якою, можливо, був збитий літак. Фото – телеграм-канали

В Міноборони України поки не підтвердили, що по літаку ІЛ-76 відпрацювали саме наші воїни.

З’ясовуємо ситуацію

повідомили у відомстві.

Відео моменту падіння літака ІЛ-76 в Бєлгородській області

В свою чергу, спікер Держдуми В’ячеслав Володін вже встиг звинуватити Україну і доручив підготувати звернення до конгресу США та парламенту Німеччини у зв’язку з катастрофою.

Давайте підготуємо звернення до конгресу США та бундестагу Німеччини для того, щоб депутати нарешті прозріли, кого вони фінансують, кому допомагають. Це нацистський режим, вигодований Байденом, Макроном, Шольцем, іншими політиками, вони мають усвідомити свою відповідальність, а депутати парламентів мають оголосити їм імпічмент

– сказав Володін на пленарному засіданні Держдуми.

падіння ІЛ-76
Фото – тг-канал 112

Крім того, Володін заявив, що потрібно “розібратися, які ракети та пускові установки були використані” в момент падіння літака.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що в Афганістані через відмову одразу двох двигунів впав і розбився російський літак (ВІДЕО)

Share This Article
Україна в об'єктивному світлі: ми показуємо справжню картину
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *