Війська РФ вночі знову атакували Україну дронами: стали відомі масштаби руйнувань (ФОТО)

Російські війська в ніч проти 8 лютого атакували територію України ударними дронами
На Одещині пошкоджено об'єкти цивільної інфраструктури, у Миколаєві постраждали житлові будинки. Фото - t.me/senkevichonline

Як повідомляє «Kreschatic», за даними командування Повітряних сил ЗСУ, всього з анексованого Криму було запущено 17 безпілотників типу «Шахед». 11 дронів, повідомили українські військові, вдалося збити.

Одещина
Фото – Сили оборони півдня України

На Одещині внаслідок атаки пошкоджено об’єкти цивільної інфраструктури, повідомив голова обласної адміністрації Олег Кіпер, у тому числі навчальний заклад та недобудований житловий будинок. Люди не постраждали. Сили оборони півдня України опублікували фото наслідків атаки дронів на Одещині.

Одещина
Фото – Сили оборони півдня України

У Миколаєві, як повідомив голова адміністрації міста Олександр Сенкевич, пошкоджено понад 20 житлових будинків — приватних та багатоповерхових, офісні приміщення та приватне виробництво. “Є наслідки і на території комунального підприємства”, – написав він у телеграм-каналі. Мешканці не постраждали.

Миколаївщина
Фото – t.me/senkevichonline

У Вінницькій області уламки збитих дронів, що впали, викликали пожежу на одному з інфраструктурних об’єктів, пише «Українська правда» з посиланням на ДСНС. Люди не постраждали.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про масований обстріл України 7 лютого, наслідки та результати роботи ППО по регіонах

Share This Article
Україна в об'єктивному світлі: ми показуємо справжню картину
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *