Як купити авто в Україні: автокредитування чи лізинг?

Бажаючі купити авто в Україні часто зіштовхуються зі складністю визначення, який же спосіб купівлі є найбільш вигідним та безпечним.

І якщо з автокредитуванням в банку ніби все більш чи менш зрозуміло, то алгоритм купівлі авто в лізинг для багатьох ще досі залишається загадкою.

Компанія Car Rent UA розповідає про особливості оренди авто з правом подальшого викупу та пояснює, чому саме цей спосіб стати власником автомобілю стає все більш популярним серед клієнтів.

Купити авто в Україні через автокредит: моменти, які не розголошують банки

Якщо ви відноситеся до тієї категорії покупців, які не мають повної суми на автомобіль та, відповідно, не можуть відразу здійснити покупку в салоні чи навіть на вторинному ринку, то, напевне, перший варіант, який ви почали вивчати, – це процес оформлення кредиту на авто в банку.

Напевне, якщо уважно вивчали умови надання кредиту, мали насторожитися кількома моментами.

  1. Великий відсоток комісії. Скільки б працівники банку не переконували, що вони пропонують найнижчі комісії, проста математика дає розуміння, що повертати доведеться значно більше, ніж було надано.
  2. Затяжний процес. Навіть найбільш прогресивні банки будуть вимагати надати досить місткий пакет документів, крім того, спеціалісти будуть відправляти запити на підтвердження наданої вами інформації. Це все затягує процес кредитування.
  3. Суворі вимоги. Банки далеко не кожному бажаючому схвалюють кредити, адже не всі клієнти відповідають їхнім вимогам до автокредитування.
  4. Великий розмір першого внеску, який може досягати до 40%, що робить цей спосіб купівлі авто недоступним для багатьох через відсутність відповідної суми.
  5. Необхідність заручитися підтримкою поручителя. Далеко не всі водії хочуть сповіщати про свої плани купити машину третіх осіб.

Тож, оцінивши всі складнощі автокредитування, ви цілком очікувано можете захотіти обрати інший спосіб, щоб купити авто.

Чим лізинг кращий за автокредитування?

На відміну від отримання кредиту в банку, оренда авто з правом викупу є значно легшим, швидшим і простішим способом стати власником омріяного автомобіля.

Клієнти Car Rent UA озвучують наступні переваги оренди під викуп:

  1. Можливість користуватися авто на правах фактичного власника і поступово виплачувати його вартість. Адже автомобіль передається клієнту відразу після укладення договору, хоч і юридично власником до моменту виплати залишається Car Rent UA.
  2. Невеликий розмір першого внеску (від 10%) дає змогу значно швидше назбирати потрібну суму, ніж у випадку з кредитом.
  3. Прозорі умови договору та зрозумілий людям без вищої економічної освіти розрахунок платежів. Клієнт на момент прийняття рішення про оренду машини під викуп має чітке розуміння, скільки і як часто йому доведеться платити за обране авто.
  4. Високий рівень довіри до компанії. Car Rent UA має відмінну репутацію на ринку автопрокату, і кожен клієнт може бути впевненим, що отримає технічно справний, ліквідний, застрахований та правильно юридично оформлений автомобіль, яким він зможе або ж довгі роки користуватися, або ж після викупу розпорядитися ним на свій розсуд (продати, подарувати тощо).
  5. Лояльні умови. Компанія Car Rent UA – це не банк з суворим регламентом і правилами. В ній працюють люди, які розуміють, що в житті кожного клієнта можуть трапитися непередбачувані обставити. Тому кожний клієнт може розраховувати на перегляд умов договору та зміну терміну остаточного розрахунку, якщо буде така необхідність.

Крім цього, в Car Rent UA можна замінити авто на викуп! Так-так, якщо раптом ви зрозумієте, що автомобіль не відповідає вашим потребам або просто передумаєте, то ви можете його замінити на будь-яку іншу модель з автопарку, яка доступна для прокату з викупом.

Тож, переходьте на сайт Car Rent UA, обирайте авто та дозвольте своїй мрії здійснитися вже в найближчі дні!

Share This Article
Наша інформація - це ключ до розуміння подій
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *