Нічна атака безпілотниками на Дніпро: як відпрацювала ППО та що відомо про наслідки

У ніч на 13 лютого російські війська запустили по території України 23 дрони-камікадзе типу «Шахед»
Російські війська атакували Україну безпілотниками. Частина Дніпра залишилася без електрики та води. Фото - Сергій Лисак/Telegram

Про це повідомили у Повітряних силах ЗСУ.

Як повідомляє «Kreschatic», за даними ЗСУ, сили ППО збили 16 дронів у межах Дніпропетровської, Запорізької та Херсонської областей.

Деякі райони Дніпра залишилися без світла та водопостачання після атаки дронів, повідомляло РБК-Україна. У повідомленні «Дніпроводоканалу» йдеться, що через перебої з електрикою у місті зупинили насосну станцію, за деякими адресами припинили подачу води.

атака дронів
Фото – Повітряні сили/Telegram

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що наші захисники знищили 10 шахедів у Дніпровському районі, але сталося й кілька влучань у Дніпрі. Під ударом опинився енергетичний об’єкт. Виникла пожежа, яку вгамували рятувальники.

Внаслідок атаки також припинила роботу одна з теплоелектропідстанцій. Енергетична компанія ДТЕК не уточнює, де розташована постраждала станція, але українські ЗМІ пишуть, що йдеться про Дніпро.

У повідомленні сказано, що пошкоджено обладнання підприємства, станція припинила виробництво електроенергії. За попередніми даними, люди не постраждали.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що російські війська вночі знову атакували Україну дронами і ракетами: стали відомі наслідки ударів по регіонах

Share This Article
Україна в об'єктивному світлі: ми показуємо справжню картину
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *