Росія вночі атакувала Україну дронами: стали відомі наслідки та масштаби руйнувань в Одесі та Дніпрі (ФОТО)

Війська РФ у ніч на 23 лютого завдали удару дронами по території України
В Одесі загинуло троє людей, у Дніпрі безпілотник пошкодив багатоповерховий житловий будинок. Фото - Сергій Лисак/Telegram

Як повідомляє «Kreschatic», за даними командування Повітряних сил ЗСУ, всього в атаці було задіяно 31 безпілотника, 23 вдалося збити силам ППО над Одеською, Миколаївською, Полтавською, Дніпропетровською та Харківською областями.

Крім того, повідомили українські військові, російські війська запустили три ракети С-300 з окупованої території Донецької області, а також протирадіолокаційну ракету Х-31П та дві крилаті ракети Х-22 з акваторії Чорного моря.

В Одесі уламки одного із збитих над Чорним морем дронів впали на територію підприємства, розташованого на березі, спричинивши руйнування та пожежу. Загинуло троє співробітників, повідомили Сили оборони півдня України. За даними голови обласної адміністрації Олега Кіпера, в ударі по території Одеської області також було задіяно ракети.

атака бпла
Ворог атакував Одещину ударними дронами типу “Shahed-131/136» та ракетами типу Х-31П і Х-22. Фото – Олег Кіпер/Telegram
атака бпла
Фото – Олег Кіпер/Telegram

У Дніпрі безпілотник влучив у багатоповерховий житловий будинок. Станом на 05:00 було відомо про вісім постраждалих мешканців, повідомляв голова області Сергій Лисак. Рятувальники розбирають завали, під якими можуть бути люди, додав він.

атака дронів
8 травмованих у дніпровській багатоповерхівці. З них семеро – госпіталізовані. Фото – Сергій Лисак/Telegram

Крім того, в Дніпрі від атаки безпілотників постраждало одне з підприємств, повідомив Лисак, поки не уточнюючи подробиць.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що Росія в ніч на 20 лютого знову атакувала Україну дронами

Share This Article
Україна в об'єктивному світлі: ми показуємо справжню картину
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *