Чергова нічна атака безпілотників 11 березня: під ударом були Одещина та Харків

Російські війська атакували Україну ударними безпілотниками «Шахед» у ніч проти 11 березня, повідомив Генеральний штаб ЗСУ
Російські дрони-камікадзе в ніч на 11 березня атакували Україну. Під Одесою пошкоджено об'єкт інфраструктури, у Харкові — житлові будинки та готель. Фото - Генштаб ЗСУ/Facebook

Як повідомляє «Kreschatic», загалом, за даними українських військових, нічна атака безпілотників складалась їз 25 «шахедів». Українські сили ППО знищили 15 з них.

Над Одеською областю збили 10 безпілотників, повідомили Сили оборони півдня України. За інформацією військових, в Одеському районі вражено об’єкт інфраструктури та пошкоджено адміністративні будівлі. Ударною хвилею вибило вікна у приватних будинках, уламки дронів зруйнували господарські будівлі. За попередніми даними, постраждалих немає.

У Харкові нічна атака безпілотників призвела до пошкоджень, які отримали два багатоквартирні будинки, будівля готелю, об’єкт інфраструктури та будівля комунальної установи, повідомив голова обласної військової адміністрації Олег Синегубов.

нічна атака безпілотників
Ворог обстріляв Харків безпілотниками типу «Шахед». Фото – Олег Синєгубов/Telegram

Мер Харкова Ігор Терехов уточнив, що безпілотник влучив в об’єкт цивільної інфраструктури в районі щільної житлової забудови, через що сам об’єкт та житлові будинки поряд отримали пошкодження. За даними української влади, ніхто не постраждав.

В Міноборони РФ заявили, що у ніч на 11 березня сили ППО збили чотири українські безпілотники — два над Орловською областю і два над Брянською. Про постраждалих та пошкодження не повідомляється.

Також раніше ми писали про те, нічну атаку дронів 10 березня: наслідки та результати роботи ППО по регіонах

Share This Article
Україна в об'єктивному світлі: ми показуємо справжню картину
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *