Російські терористичні війська завдали удару по Україні ракетами та дронами в ніч на 15 березня: що відомо

Росія в ніч проти 15 березня атакували Україну ракетами та безпілотниками, повідомило командування Повітряних сил ЗСУ
Росія в ніч на 15 березня завдала удару по Україні ракетами та дронами. У Вінницькій області загинули двоє людей. Фото - Сергій Борзов/Telegram

Як повідомляє «Kreschatic», за даними українських військових, в атаці було задіяно 27 ударних дронів типу «Шахед». Усі безпілотники були збиті силами ППО над Кіровоградською, Миколаївською, Харківською, Херсонською, Хмельницькою, Вінницькою та Київською областями, повідомило командування Повітряних сил ЗСУ. Російські терористичні війська запускали дрони з Приморсько-Ахтарська в Краснодарському краї та з Курської області.

Російські терористичні війська
Фото – ПС ЗСУ/Telegram

Крім того, російські терористичні війська запустили по території України сім ракет для С-300/С-400 (у Харківській та Донецькій областях), одну керовану авіаційну ракету Х-59 (Полтавська область).

На Вінниччині збитий російський дрон влучив у житловий будинок, повідомив голова військової адміністрації регіону Сергій Борзов, не уточнюючи, про який населений пункт йдеться. Одна людина загинула одразу, ще четверо було госпіталізовано. Поранену жінку лікарям не вдалося врятувати, вранці 15 березня вона померла, написав Борзов.

Нагадаємо, раніше ми писали про нічну атаку дронів 10 березня та результати роботи ППО по регіонах

Share This Article
Україна в об'єктивному світлі: ми показуємо справжню картину
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *