Лікування врослого нігтя

Якщо у вас з'явилась проблема врослий ніготь, то варто записатися в медичний центр Slim на консультацію до подолога для подальшого його лікування. Вдома такий дефект навряд чи можна усунути, але погіршити стан справ можливо
Юрій Федоров 198 Коментувати

Вростання нігтів є проблемою, яка носить не тільки естетичний характер. Надалі неможливою стане ходьба через біль. Ніготь вростатиме в тканину і натискатиме на неї верхньою своєю частиною, і вона почне хворіти.

У чому полягає лікування врослого нігтя

Подолог зробить видалення частини врослого нігтя шляхом безопераційного лікування, а ціна послуги залежатиме від постановки діагнозу. Хвороба класифікується по 2 стадіям, тому і варіюється вартість процедури.

Саме подологічне лікування у клініці Slim завжди проводиться після огляду врослого нігтя подологом та виключення протипоказань у вигляді цукрового діабету та діабетичної стопи.

Преред видалення врослого нігтя проводится дезінфекція проблемного місця. А потім за бажанням клієнта ставиться на ніготь спеціальна скоба. Це корекція врослого нігтя для того, щоб більше не було його вростання. Робота подолога займає близько півгодини.

Якщо у вас або у когось із вашої сім’ї навіть у дітей з 1 року з’явився ніготь, що вріс, обов’язково запишіться на лікування до подолога.

Share This Article
Наша інформація - це ключ до розуміння подій
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *