У районі російського військового аеродрому у Криму сталися вибухи

У Криму в ніч проти 17 квітня в районі військового аеродрому в Джанкої сталися вибухи і почалася пожежа
Фото - скріншот відео

Як повідомляє «Kreschatic», за даними телеграм-каналу «Крымский ветер», супутник у ніч на 17 квітня зафіксував шість осередків пожеж на військовому аеродромі в Джанкої та поряд з ним. На цьому аеродромі, зазначає «Крымский ветер», базувалися ударні гелікоптери, а також було помічено пускові установки ЗРК С-300/C-400.

Ділянку автомобільної дороги Джанкой—Феодосія поруч із Джанкоєм тимчасово перекрито для руху, організовано об’їзд, оголосило Міністерство транспорту анексованого півострова, не уточнюючи причину.

“Глава” анексованого півострова Сергій Аксьонов те, що сталося в Джанкої, на момент публікації новини не коментував.

Українські ЗМІ та офіційні представники ГУР поки що офіційно не оголосили про удар по летовищу.

вибухи в Криму
Осередки пожежі в районі аеродрому в Джанкої. Фото – Крымский ветер

Телеграм-канал Baza без вказівки джерела інформації пише, що аеродром у Джанкої, ймовірно, атакували балістичними ракетами. Загалом, за попередніми даними, по аеродрому було випущено сім або вісім ракет, повідомляє видання, додаючи, що в районі аеродрому, ймовірно, працювала ППО.

По російських кораблях та літаках, дислокованих в анексованому Криму, регулярно завдаються удари. Зокрема з початку 2024 року українські безпілотники вивели з ладу кілька кораблів Чорноморського флоту, також повідомлялося про знищені на аеродромі у Бельбеку військові літаки. Міноборони РФ та влада анексованого півострова такі повідомлення, як правило, залишають без коментарів.

Також раніше ми писали про те, що Україна готує «серйозну операцію» в Криму – ГУР

Share This Article
Україна в об'єктивному світлі: ми показуємо справжню картину
Коментувати