Де замовити кришки для кавової склянки і на що звернути увагу під час вибору?

З таким питанням стикаються багато власників, як великих мереж ресторанів і кафе, так і маленьких кав'ярень і МАФів. Такі кришки для склянок практичні і створені спеціально для зручності клієнтів, щоб вони знову поверталися в такий заклад.

Головне, закуповувати кришки одразу оптом, щоб у невідповідний момент вони не закінчилися. Зробити це за кілька хвилин можна на сайті інтернет-магазину Оптіпак. Там вони якісні, стильні, є широкий асортимент варіантів на будь-який смак. Вартість – найнижча по країні.

Параметри вибору кришок

Кришка для паперового стакану має ідеально підходити за діаметром. В іншому разі великий ризик, що вона може зісковзнути, і вміст виллється на клієнта. Або ж вона не зможе закривати по діаметру верх стаканчика, буде провалюватися. На Optipak є безліч варіантів за діаметром.

Ще один важливий фактор – це зовнішній вигляд кришки. Пластиковий посуд, одноразовий зазвичай, не виділяється і не може здивувати, проте на таких кришках зверху можуть бути спеціальні вирізані візерунки, наприклад, ромб. Це надає індивідуальності стаканчику, такий точно запам’ятають і захочуть повернутися. Є ще кілька способів виділитися серед конкурентів:

  • Незвичайний колір. На сайті представлений широкий асортимент відтінків. Є не тільки класичні чорні та коричневі, а й червоні, білі, жовті, сині.
  • Можливість наносити логотип закладу. Це чудова можливість його додатково прорекламувати. Напис, картинка або слоган будуть завжди перед очима.

Якісна кришка для кавової склянки має бути ще й практичною. Тому виробництво таких виробів часто відбувається таким чином, що у верхній частині створюється спеціальний отвір із відкидним клапаном. Кава так не розливається під час ходьби, що дуже зручно. До того ж, у такий отвір можна вставити трубочку. 

Ще один важливий параметр вибору – якісний матеріал. Кришки Optipak виготовляються зі спеціального безпечного пластику типу PS або PLA. Він міцний, що дає змогу ефективно захищати вміст стаканчика. Кришки з такого матеріалу піддаються вторинній переробці, вони біорозкладні. Це чудовий спосіб для закладів подбати про екологію та навколишнє середовище. Важливо також, що під впливом високих температур, матеріал не виділяє неприємних запахів і шкідливих речовин. Він орієнтований на харчову продукцію. Така тара підходить навіть для напоїв, що містять спирт.

Чому варто вибрати Optipak?

Упаковка, що дає змогу зберігати якість продукції, має бути найвищої якості. Саме така представлена в асортименті інтернет-магазину Optipak. Компанія пропонує нанести будь-які зображення на кришки для склянок, вартість такої послуги невелика. Подати заявку можна прямо на сайті, заповнивши для цього спеціальну форму. Менеджери в найкоротші терміни відповідають на запит і дають зворотний зв’язок. Обговорити питання, що цікавлять, можна і за вказаним на сайті телефоном. 

Кришечки реалізуються за оптовими цінами партіями від одного ящика. У нього входить 2500 штук. Доставка здійснюється по всій Україні фірмами-перевізниками «Нова Пошта», «Укрпошта», «Delivery». Це зручно, можна вибрати відповідний за умовами варіант. Компанія готова співпрацювати і з приватними фірмами, що займаються перевезеннями. Вантаж, що доставляється, завжди страхується, можна бути впевненими, що гроші не пропадуть. Оплата здійснюється на розрахунковий рахунок. З цими кришками гарячі напої не зможуть травмувати клієнтів, а логотип дасть змогу зайвий раз заявити про себе.

Share This Article
Наша інформація - це ключ до розуміння подій
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *