Чим ліпофілінг відрізняється від ліпосакції

Ліпофілінг і ліпосакція – це дві різні процедури.

Проте вони обидві передбачають роботу пластичного хірурга з жировою тканиною. Важливо розрізняти ці методи, оскільки вони мають різні цілі й результати. У цьому матеріалі розповімо, що таке ліпосакція та ліпофілінг.

Ліпосакція: особливості пластичної операції

Ліпосакція є процедурою, під час якої хірург видаляє надлишковий жир із певних ділянок тіла, використовуючи спеціальні інструменти – канюлі та вакуумний апарат. Ліпосакція може бути проведена для корекції контурів тіла, усунення жирових відкладень або моделювання певних зон.

Видалення жиру може відбуватися на різних ділянках тіла. Існують такі види цієї пластичної операції:

  • Ліпосакція живота. Рекомендується тим, у кого є скупчення жирової тканини, яке не вдається прибрати за допомогою дієти та вправ.
  • Ліпосакція підборіддя. Завдяки операції контур цієї зони стане візуально кращим.
  • Ліпосакція сідниць. Цей метод може бути вибраний пацієнтами для корекції форми сідниць і зменшення їхнього об’єму.
  • Ліпосакція боків. Спрямована на надання гармонійних пропорцій і формування бажаного контуру тіла.

Також пластичні хірурги проводять ліпосакцію спини, шиї, обличчя й інших частин тіла.

Що таке ліпофілінг

Ліпофілінг – це хірургічна процедура, в ході якої жирові клітини витягують з однієї частини тіла, очищають і тоді вводять в іншу зону для збільшення об’єму або корекції форми. Цей метод дозволяє використовувати власний жир пацієнта для заповнення певних ділянок. Він є чудовою альтернативою використанню синтетичних наповнювачів. Ліпофілінг тіла застосовують для досягнення природного й довговічного результату.

Особливо популярним є ліпофілінг грудей. Цей метод дозволяє досягти природного й гармонійного збільшення бюста без використання імплантів. Також має попит ліпофілінг сідниць. Жир, пересаджений у сідниці, допомагає створити красиві контури й додати об’єм.

Завдяки цій процедурі можна навіть усунути рубці або зробити їх менш помітними. Жир стовбурових клітин допомагає в процесі відновлення щільності судин, грануляції та збільшення товщини колагену. Ліпофілінг рубця є відмінною методикою усунення, зокрема, втягнутих рубців.

Клініка Certus: якісна пластична хірургія

Якщо вас цікавить ліпосакція або ліпофілінг, звертайтеся до клініки Certus. Професійні пластичні хірурги, доброзичливий персонал, якісні результати – те, що вирізняє клініку. На ліпосакцію та ліпофілінг ціни вказані на сайті Certus. Також там ви можете отримати більш детальну інформацію про послуги й фахівців клініки.

Share This Article
Наша інформація - це ключ до розуміння подій
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *