Планів щодо взяття Харкова немає, від переговорів ми не відмовлялися – Путін про війну з Україною після переговорів із Сі

Максимально стислий переказ висловлювань Путіна про війну з Україною після зустрічі з Сі Цзіньпіном
Путін висловився про війну з Україною після переговорів із Сі Цзіньпіном. Фото - прес-служба Кремля

Планів щодо взяття Харкова у нас зараз немає, ми створюємо санітарну зону на кордоні через обстріл Бєлгорода, де гинуть цивільні люди.

На питання щодо легітимності Зеленського після 21 травня має відповісти політична та правова система України. Для нас це має значення, бо якщо дійде до підписання документів, це має робити легітимна влада.

Нас звинувачують у тому, що ми не хочемо брати участь у швейцарській конференції так нас не запрошують. Вони хочуть усіх переконати, що найкраща пропозиція — це якісь українські умови, а потім пред’явити це нам як ультиматум, бо так вважає весь світ.

Кортеж Путіна у Харбіні, Китай, 17 травня 2024 р. Фото – EPA

Ми ніколи не відмовлялися від переговорів. Вони викинули стамбульські угоди, хотіли здобути перевагу на полі бою, не вийшло, а зараз дають нові умови. З дуба впали, чи що? Ми виходитимемо з реалій на землі. Нехай Макрон спочатку відповість, чи будуть відправлені в Україну французькі війська, а потім ми розглядатимемо подальші варіанти.

Як повідомляє «Kreschatic», це короткий переказ заяв Володимира Путіна, зроблених на прес-конференції в Китаї після переговорів із Сі Цзіньпіном, який зробило видання Meduza. Висловлювання відредаговані, але їхній зміст повністю збережений.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що Путін і Сі Цзіньпін заявили, що вони проти «затягування» війни в Україні

Share This Article
Україна в об'єктивному світлі: ми показуємо справжню картину
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Exit mobile version