Літній басейн у заміському комплексі Equides Club

Найкращий відпочинок і розвага у спекотні літні дні – це похлюпатися в прохолодному чистому басейні разом із сім'єю, друзями або другою половинкою.

Заміський комплекс Equides Club запрошує всіх охочих на оздоровчий літній відпочинок за Києвом із басейном, СПА та низкою розваг.

Басейн у Київській області для літнього відпочинку

Парково-готельний комплекс Equides Club розташований у мальовничому місці поруч з озером, до того ж всього за 15 хвилин їзди від центру Києва. Це ідеальна локація для веселого відпочинку великою компанією, романтичного вікенду або спільного сімейного відпочинку!

На території комплексу передбачено аж дві локації для любителів похлюпатися у воді: критий басейн із підігрівом води до 28 градусів і літній просто неба, завдяки чому плавати тут можна протягом усього року. Обидва басейни чудово обладнані та просторі, тож місця для розваг вистачить усім.

Персонал клубу ретельно контролює кількість гостей, тому ви завжди знайдете вільну парасольку чи шезлонг. Equides Club гарантує безпеку та високий рівень гігієни в літньому басейні: завдяки щоденним перевіркам параметрів води й використанню ультрафіолетових ламп підтримується чистота води та мінімальний рівень вмісту в ній хлору.

Equides Club: усе для оздоровчого відпочинку

Без перебільшення, Equides Club – одне з найкращих місць для відпочинку біля басейну в Києві та передмісті. Заміський комплекс пропонує все необхідне для якісного оздоровчого відпочинку. Гостям комплексу доступні такі послуги СПА-центру: тренажерний зал, фінська сауна, хамам і середземноморська терма, різні види масажів, процедури з догляду за обличчям і тілом, а також послуги спортивного лікаря.

В Equides Club ви точно знайдете, чим зайнятися під час спільного відпочинку, крім доглядових і оздоровчих процедур. Ви можете взяти уроки їзди в кінному клубі, пограти в гольф під наглядом досвідчених тренерів, а також насолодитися стравами вишуканої середземноморської ф’южн-кухні в ресторані на території комплексу.

Тут вам не потрібно турбуватися про раннє повернення додому, адже в Equides Club передбачено два готелі з номерами на будь-який смак і бюджет, від стандарту до президентського люкса, а також затишні бунгало біля озера. Проте варто забронювати номер заздалегідь, особливо якщо плануєте відпочинок на святкові або вихідні дні.

Також варто згадати, що комплекс оснащений укриттям на випадок повітряної тривоги, а також має потужний генератор, завдяки чому ваш відпочинок не буде зіпсований стабілізаційними відключеннями світла.

Щоб дізнатися вартість послуг і номерів в Equides Club, звертайтеся до адміністратора комплексу.

Контакти:

Новообухівська траса, с. Лісники

вул. Вишнева, 36 (15 хвилин від центру столиці)

info@equides.com.ua

+38 (050) 338 58 58

Share This Article
Наша інформація - це ключ до розуміння подій
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *