Кругова підтяжка обличчя: всі за і проти

У власному тілі людина проживає велику кількість подій, періодів і трансформацій. Неминучими для кожного є процеси старіння, що рано чи пізно наступають з відповідними наслідками.

На біологічний вік організму неможливо вплинути, але покращити зовнішність, у якій зустрічаємо зрілість, сучасними методами пластичної хірургії цілком реально. Один із них — славнозвісний фейсліфтинг.

Завдяки круговій підтяжці можливо прибрати зайвих 10–15 років з обличчя  і залишатися в омолодженому обліку тривалий час. У клініці пластичної хірургії ANACOSMA на операцію кругова підтяжка обличчя ціна сформована з повним пакетом послуг, щоб зайти до медичного закладу та вже за кілька днів повернутися неймовірною молодою красунею. 

Методи фейсліфтингу

Кругова підтяжка обличчя складається з комплексу хірургічних втручань, що мають на меті радикальне омолодження шкіри та SMAS-каркасу обличчя. Під час операції коригуються всі три зони обличчя — верхня, середня та нижня. Яка третина обличчя першою зазнаватиме візуальних ознак старіння — здогадатися неможливо, тому хірургічна кругова підтяжка включає одномоментну корекцію всіх ділянок.

Пластичні хірурги переважно використовують три основні методи фейсліфтингу:

  • Рітідектомія шкіри. Операція з видалення надлишкової шкіри та ліпідного шару, що вже втратили тонус. Апаратні процедури при такій ситуації не дають жодних результатів.
  • Ендоскопічна підтяжка. Призначена для корекції незначних вікових дефектів, де можна обійтися без класичного хірургічного втручання.
  • Пластичний SMAS-ліфтинг. Найскладніший метод, оскільки під час підтяжки хірург працює не тільки зі шкірою, а й із мʼязово-апоневротичним шаром, який за необхідності відшаровує, поступово підтягує та фіксує.

Часто спеціалісти поєднують методики для отримання неймовірних результатів.

Переваги кругової підтяжки обличчя

Операція фейсліфтингу має одну безумовну перевагу. Вона відіграє ключову роль в прийнятті рішення щодо необхідності хірургічного втручання — це відсутність альтернативних варіантів. Чому так? Кругова підтяжка проводиться саме тоді, коли будь-які інʼєкції та апаратні процедури втрачають свою силу. Безумовно, відмовлятися від них не варто, адже чим краще буде стан шкіри в 45–50 років, тим менш складною буде операція фейсліфтингу. 

Недоліки — чи є вони?

Негативних наслідків операція кругової підтяжки обличчя не має. Єдиний нюанс — тривалий реабілітаційний період, що становить близько місяця, але це скоріше необхідність для стійкого результату, аніж недолік процедури.

Share This Article
Наша інформація - це ключ до розуміння подій
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *