Спочатку переговори – потім припинення вогню: Путін зробив нову заяву

Керманич Росії Володимир Путін заявив, що припинення вогню на війні з Україною неможливе до початку переговорів та досягнення чітких домовленостей з Україною, повідомляє російське агентство ТАРС
Путін: припинення вогню не буде до початку переговорів із Україною. Фото -росЗМІ

Як повідомляє «Kreschatic», за словами Путіна, Росія не може погодитися на припинення вогню, оскільки нібито не впевнена у діях у відповідь України. “Нам не можна допустити, щоб противник скористався ним, щоб доозброїтися, доукомплектувати за допомогою насильницької мобілізації свою армію”, – заявив Путін.

Путін також наголосив, що для припинення вогню Україна має зробити «такі кроки, які були б незворотними та прийнятними для Росії».

Російський диктатор також заявив, що в 2022 році «був такий епізод», коли російські війська, що знаходилися під Києвом, припинили бойові дії “на прохання з боку західних партнерів”, проте кроків у відповідь з боку України не було.

За його словами, на Заході це пояснили тим, що в Києві “не можуть контролювати всі свої збройні формування, бо там нібито є такі, які не підкоряються центральній владі”. Також він нагадав про відведення військ з-під Києва, після якого Росія “знову зіткнулася з обманом”.

“І так було неодноразово. Тому просто зараз взяти і оголосити про припинення вогню, сподіваючись на те, що інша сторона зробить якісь позитивні кроки, ми просто не можемо”, — резюмував Путін.

Також раніше ми писали про те, що в Кремлі майже щодня почали говорити про готовність до «реалістичних» переговорів з Україною

Share This Article
Україна в об'єктивному світлі: ми показуємо справжню картину
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Exit mobile version