Летіло більше 40 різних ракет: російські терористи здійснили масований обстріл України

Російські війська вранці 8 липня вдарили по Україні більш як 40 ракетами, заявив президент України Володимир Зеленський
Наслідки обстрілу Кривого Рогу. Фото - Дніпропетровська обласна прокуратура

Російські терористи знову масовано атакували ракетами Україну. Різні міста: Київ, Дніпро, Кривий Ріг, Слов’янськ, Краматорськ. Понад 40 ракет різних типів. Пошкоджено житлові будинки, інфраструктуру та дитячу лікарню. Усі служби задіяні, щоб урятувати якнайбільше людей. І весь світ має задіяти всю свою рішучість, щоб нарешті покласти край російським ударам. Вбивства – це те, що несе Путін. Тільки разом ми можемо принести справжній мир та безпеку.

заявив Зеленський.

Як повідомляє «Kreschatic», під обстріл окрім Києва потрапили інші міста України. Повідомлялося про вибухи у Дніпрі та Кривому Розі Дніпропетровської області, Скадовську Херсонської області, Краматорську Донецької області. Українські ЗМІ пишуть, що у Краматорську під обстріл потрапив Новокраматорський машинобудівний завод.

У Кривому Розі внаслідок масованого удару загинули 10 людей, 37 постраждали, повідомила влада Дніпропетровської області. «Кілька влучень. У тому числі по адміністративній будівлі промислового підприємства. Триває ліквідація наслідків», – заявив голова ради оборони Кривого Рогу Олександр Вілкул.

У Дніпрі внаслідок обстрілу пошкоджено багатоповерховий будинок, підприємство та станцію технічного обслуговування, повідомив голова військової адміністрації Дніпропетровської області Сергій Лисак. За його словами, у Дніпрі внаслідок ранкової атаки загинула одна людина і шестеро постраждали.

масований обстріл
Дніпро після вранішньої атаки 8 липня. Фото – Сергій Лисак/Telegram

У Покровську Донецької області загинуло троє людей, заявив голова військової адміністрації регіону Вадим Філашкін. За його словами, у місті внаслідок масованої ракетної атаки є влучання по підприємству. “Саме на його території загинули троє чоловіків”, – повідомив Філашкін. Він додав, що під обстрілом опинилися й інші громади Донецької області, інформація про постраждалих та пошкодження звідти не надходила.

Також раніше ми писали про масований ракетний удар по Києву 8 липня: зруйновані багатоквартирні будинки, електромережі та пошкоджено лікарню «Охматдит»

Share This Article
Україна в об'єктивному світлі: ми показуємо справжню картину
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *