Кредит до 15 000 грн за 30 хвилин з допомогою CreditPlus

Мікрокредитування — популярна в Україні послуга, по яку щодня звертаються тисячі українців.

Завдяки простоті оформлення та отримання коштів користувачі віддають перевагу цьому сервісу. Однією з передових представниць цієї галузі є компанія “Авентус Україна”, яка працює під торговою маркою CreditPlus. Бренд функціонує на фінансовому ринку України з 2017 року і завоював довіру мільйонів українців. Крім того, щороку бренд посідає почесні місця у визначних рейтингах — наприклад, FinAwards. Також два роки поспіль бренд було визнано “Вибором Країни” у 2020 та 2021 рр.

Що пропонує компанія та які умови?

CreditPlus пропонує своїм клієнтам послугу кредит онлайн, яку можна отримати через мобільний застосунок компанії (для Android та iPhone) або через сайт. Компанія пропонує клієнтам оформити мікрозайм швидко та зручно — менш ніж за пів години.

Як правило, оформлення та процес переказу коштів займає не більш ніж 5 7 хвилин.  Для повторних клієнтів є можливість отримати кредит значно швидше. Це становить до 5 хвилин завдяки інноваційним технологіям які використовує компанія. Клієнти можуть оперативно отримати рішення про схвалення, перед цим підписавши договір кредитування.

Головною умовою отримання коштів є досягнення 18-річного віку, а також вік до 65 років. Обов’язковою умовою є наявність громадянства України. Клієнт повинен мати активну платіжну картку, видану будь-яким банком України. Також не має значення, дебетова це картка чи кредитна. Головне, щоб вона могла отримувати перекази відповідно до налаштувань.

Кредитний рейтинг та позитивна кредитна історія не є вирішальними факторами під час ухвалення рішення щодо видачі кредиту. Головний аспект, який оцінюється автоматичною скоринговою системою — це платоспроможність клієнта та його можливість вчасно закрити кредит мікрозайм або внести обов’язковий платіж, який встановлюється відповідно до індивідуального графіка платежів. Максимальна сума для першого звернення становить 15,000 грн, а для повторного — до 30,000 грн. Процентна ставка на перший кредит — 0,01% на день на перший обраний період, повторний кредит тарифікується за стандартною процентною ставкою.

Як скористатись кредитом онлайн

Щоб отримати мікрозайм, клієнту потрібно завантажити мобільний застосунок для Android або iPhone у магазині додатків. Також це можна зробити на сайті, проте у застосунках це швидше та простіше. Крім того, застосунки — це зручна опція, якщо вебсайт погано завантажується, особливо в поточних умовах, коли не вистачає електроенергії та відповідно інтернету для того, щоб подати заявку.

Потрібно зареєструватися за мобільним номером, внести коротку інформацію про себе в анкету, вибрати суму та строк платежу, після чого відправити заявку на опрацювання системою. Впродовж 10 хвилин клієнт отримує рішення, після чого йому буде надісланий договір кредитування, який треба підписати. Після цього гроші моментально будуть переказані на картку, яка була вказана під час реєстрації.

Рекомендації, як користуватися кредитом правильно 

  1. Варто дотримуватися графіка платежів, який вказаний в особистому кабінеті. Важливо не допускати прострочення та вчасно вносити платіж або погашати кредит.
  2. Клієнт має чітко визначити максимальну доступну суму, яка буде комфортна для нього для користування кредитом. Не варто брати більше, ніж ви можете собі дозволити, оскільки закрити кредит буде складно, навіть якщо його схвалять.
  3. У разі, якщо у вас не вистачає грошей для погашення або внесення платежу, обов’язково зв’яжіться з компанією для того, щоб вас могли проконсультувати в індивідуальному порядку. Не варто уникати комунікації з компанією, оскільки вона може запропонувати вам персональні умови або допомогу у розв’язанні вашого питання.
  4. Щоб отримувати більшу суму, потрібно покращувати кредитний рейтинг і кредитну історію. Попри те що МФО і зокрема, CreditPlus, не визначають кредитну історію як вирішальний фактор, вона все одно впливає на рішення щодо умов кредитування. Тому вчасно вносьте платежі або закривайте кредит, щоб отримувати максимально вигідні умови для свого мікрозайму.
Share This Article
Наша інформація - це ключ до розуміння подій
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Exit mobile version