Посольство США попереджає: високий ризик атаки зі сторони РФ

Посольство Сполучених Штатів в Україні звернулося до своїх громадян із важливим попередженням щодо підвищеної небезпеки напередодні Дня Незалежності. 
Посольтсво США в Україні. Фото - Корреспондент

Про це повідомляє “Kreschatic” з посиланням на сайт посольства США в Україні

Дипломати підкреслюють, що цей період може стати особливо небезпечним через можливі атаки, які можуть відбутися як у денний, так і в нічний час. На тлі зростання напруги в країні, американське посольство закликає своїх громадян проявляти максимальну обережність та бути готовими до будь-яких можливих загроз.

Зокрема, громадянам США рекомендується уважно стежити за повідомленнями в українських ЗМІ, щоб оперативно реагувати на можливі зміни у ситуації. Важливо заздалегідь дізнатися про розташування найближчих укриттів і в разі повітряної тривоги негайно скористатися ними. Посольство акцентує увагу на тому, що безпека має бути пріоритетом, а ігнорування попереджень може призвести до серйозних наслідків.

Це попередження не є новим, адже минулого року дипломати також зверталися до своїх громадян із закликами дотримуватися заходів безпеки під час святкування Дня Незалежності. Однак цього року посольство відзначає, що ситуація є більш напруженою, і загроза атак усе ще висока. 

Цікаво, що на відміну від 2022 року, коли посольство активно рекомендувало громадянам США покидати Україну через посилення російських ударів по критичній інфраструктурі та державних об’єктах, цього року таких рекомендацій не було.

Нагадаємо, раніше ми писали про головні новини станом на 911 день війни.

Share This Article
Щоб бути вільним потрібно знати правду.
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *