Українці отримають 21 тис. грн на підготовку до зими: про кого йде мова

Уряд ухвалив рішення про надання одноразової фінансової допомоги на підготовку до зими мешканцям деяких регіонів України. 
Отопительный сезон. Фото - РБК

Про це повідомляє “Kreschatic” з посиланням на рішення Уряду

Кошти, які виділили для підтримки вразливих категорій домогосподарств, призначені на купівлю твердого пічного палива, що дозволить забезпечити теплом оселі в умовах холодної пори року.

Сума допомоги становить 21 тисячу гривень. Ці кошти зможуть отримати мешканці тих областей, де опалювальний сезон традиційно пов’язаний з особливими викликами. Водночас мова йде про домогосподарства, які розташовані у зоні підвищеної небезпеки через наближеність до лінії зіткнення чи державного кордону з РФ, зокрема в Сумській, Харківській, Херсонській, Луганській, Донецькій, Дніпропетровській, Запорізькій, Миколаївській та Чернігівській областях.

Рішення уряду підкреслює важливість підтримки жителів територій, які безпосередньо відчувають на собі наслідки війни. Наразі обласні державні адміністрації працюють над визначенням списків населених пунктів, жителі яких матимуть право на цю допомогу.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що уряд Румунії схвалив рішення про передачу Україні системи Patriot.

Share This Article
Щоб бути вільним потрібно знати правду.
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Exit mobile version