РФ здійснила масовану атаку на Харківщину, у Повітряних силах відзвітували про роботу ППО

У ніч на четвер, 19 вересня, війська Російської Федерації здійснили масовану атаку на Харківщину, випустивши по регіону 46 засобів нападу. У Повітряних силах ЗСУ відзвітували про роботу ППО в області.
Мобільна вогнева група сил ППО. Фото – facebook.com/kommander.nord

У Повітряних силах України повідомили про те, що армія Путіна вночі атакувала Харківську область ракетами та дронами-камікадзе «Шахед», інформує видання «Kreschatic».

Російські окупанти випустили по регіону 3 зенітні керовані ракети С-300/С-400 із Бєлгородскої області РФ, а також 1 керовану авіаційну ракету Х-59/69 із повітряного простору з тимчасово окупованої території Запоріжжя. Крім того, ворог атакував Харківщину 42 ударними БПЛА із районів Курська та Приморсько-Ахтарська РФ.

Сили ППО збили всі дрони-камікадзе, а також ракету Х-59/69 на Східному напрямку. Повітряний напад військ країни-агресора відбивали мобільні вогневі групи, зенітні ракетні війська, авіація та підрозділи радіоелектронної боротьби.

Зазначимо, що армія Путіна також регулярно атакує Сумську область. Зокрема, російські загарбники намагаються спричинити у регіоні пожежі, скидаючи на його територію банки із запальною сумішшю.

Share This Article
Україна в об'єктивному світлі: ми показуємо справжню картину
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Exit mobile version