Стефанчук висловився щодо причин виключення Безуглої з оборонного Комітету

У четвер, 19 вересня, ВРУ звільнила Мар’яну Безуглу з посади заступника голови Комітету з питань нацбезпеки, оборони та розвідки. Спікер Верховної Ради Руслан Стефанчук висловився щодо причин виключення нардепки.
Нардепка Мар’яна Безугла. Фото – facebook.com/bezuhlamariana

Голова Верховної Ради в етері національного телемарафону пояснив, чому Безуглу звільнили з оборонного Комітету. За його словами, причиною стали певні конфлікти у межах цієї групи посадовців, інформує видання «Kreschatic».

Стефанчук зазначив, що ВРУ ухвалила Соломонове рішення, нарешті задовольнивши бажання нардепки піти з оборонного Комітету і бажання її колег звільнити Безуглу. Чиновник повідомив, що народну обраницю перевели в інший Комітет, висловивши сподівання на те, що вона зможе там себе реалізувати.

Зазначимо, що політикиня стала членом Комітету з питань зовнішньої політики та міжпарламентського співробітництва. Днями нардепка опублікувала заяву, у якій попросила звільнити її з посади заступника голови оборонного Комітету.

Керівник Комітету з питань зовнішньої політики та міжпарламентського співробітництва Олександр Мережко вже встиг прокоментувати призначення Безуглої. «Слуга народу» вважає, що присутність народної обраниці додасть медійності його комітету, привернувши увагу ЗМІ до його діяльності.

Як повідомлялося, у Генеральній прокуратурі назвали термін, на який продовжили арешт депутата Миколи Тищенка.

Share This Article
Україна в об'єктивному світлі: ми показуємо справжню картину
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *