Вночі окупанти атакували Україну ракетами і дронами, у Повітряних силах відзвітували про роботу ППО

У ніч на вівторок, 24 вересня, окупаційна армія Російської Федерації нанесла удар по нашій країні ракетами і безпілотниками. У Повітряних силах ЗСУ відзвітували про роботу ППО.
Протиповітряна оборона України. Фото – gwaramedia.com

Пресслужба ПС ЗСУ повідомила, що радіотехнічні війська вночі виявили 85 засобів повітряного нападу військ країни-агресора. Загарбники атакували Україну ракетами і дронами-камікадзе «Шахед», інформує видання «Kreschatic».

Армія Путіна вдарила по Україні 1 балістичною ракетою «Іскандер-М», 2 керованими авіаційними ракетами Х-59/69 та ще 1 ракетою, тип якої встановлюється. Пуски здійснювалися із Ростовської, Курської та Брянської областей країни-агресора. Також окупанти випустили 81 безпілотник із районів Курська та Приморсько-Ахтарська.

У ПС зазначають, що основними напрямками удару ЗС РФ були північ і центр нашої країни. За результатами бойової роботи ППО були збиті 66 дронів-камікадзе «Шахед», 13 безпілотників локаційно втратили у кількох областях.

БПЛА ліквідували над територіями Київщини, Сумщини, Полтавщини, Черкащини, Житомирщини, Вінниччини, Кіровоградщини та Миколаївщини.

Як повідомлялося, глава держави Володимир Зеленський прокоментував «мирний план» Дональда Трампа і його соратника Джей Ді Венса.

Share This Article
Україна в об'єктивному світлі: ми показуємо справжню картину
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *