Віддають себе, аби не віддати Україну – Зеленський у День захисників та захисниць відзначив подвиг воїнів

Глава держави Володимир Зеленський у День захисників та захисниць України відзначив подвиг воїнів, завдяки 951-денній боротьбі яких наша країна продовжує існувати.
Президент України Володимир Зеленський. Фото – rbc.ua

Під час церемонії клятви ліцеїста та вручення державних нагород з нагоди Дня захисників та захисниць український лідер відзначив подвиг воїнів, які щоденно ведуть боротьбу із російськими загарбниками, інформує видання «Кreschatic».

Зеленський звернув увагу на вірність військовослужбовців, які тримають оборону вже 951 день повномасштабної війни, постійно доводять свою сміливість та відвагу на полі бою і «віддають себе, аби не віддати Україну».

За словами президента, сьогодні великий день, день тих, завдяки кому настає завтра, існує наша країна, завдяки яким життя переможе. Гарант назвав захисників та захисниць незламними, хоробрими людьми великої відваги, які роблять велику справу.

Глава держави зазначив, що дехто народився воїном, а комусь довелося змінити життя, щоб стати на захист батьківщини, але всі ці українці проходять дуже важкий шлях до першої хвилини перемоги і миру у нашій країні.

Як повідомлялося, у МВС назвали кількість військовослужбовців і цивільних громадян, які мають статус зниклих безвісті.

Share This Article
Україна в об'єктивному світлі: ми показуємо справжню картину
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *