В ОПУ пояснили, чому «мирні плани», «компромісні варіанти» і «стратегії деескалації» для України нездійсненні

Радник глави ОПУ Михайло Подоляк пояснив, чому «мирні плани», «компромісні варіанти» і «стратегії деескалації» у війні РФ проти України є нездійсненними.
Радник глави Офісу президента України Михайло Подоляк. Фото – rbc.ua

Представник Офісу президента України у своєму Telegram-каналі висловився щодо різноманітних варіантів стосовно завершення російсько-української війни, які з’являються в інформаційному полі, пише видання «Кreschatic».

Чиновник пояснив, що фундаментальна проблема «мирних планів», «компромісних варіантів», «стратегій деескалації» полягає навіть не в тому, що вони абсолютно суперечать прагненням нашої країни, основам паритетності та безпеки, а у тому, що вони категорично нездійсненні.

Радник керівника ОПУ пояснив, що такі «мирні пропозиції» суперечать базовій логіці, оскільки перемога агресора лиш заохотить його до продовження загарбницьких дій.

Подоляк у цьому контексті висловився щодо обмежень на застосування західної зброї ЗСУ для нанесення ударів вглиб РФ. За його словами, Україні можна збивати стріли, однак вона має дати спокій лучнику.

Києву пропонують погодитися із тим, що догоджання РФ відіб’є у неї апетит на агресію, що втрата територій і мільйонів громадян відповідає інтересам України, а «заморожування» бойових дій відповідає інтересам Європи. Представник Офісу Зеленського поцікавився чи заслуговують на повагу «інженери нелогічних дипломатичних конструкцій», які спонукають Кремль підвищувати ставки.

Нагадаємо, що минулого тижня глава держави Володимир Зеленський закликав союзників збивати російські ракети та дрони в повітряному просторі України.

Share This Article
Україна в об'єктивному світлі: ми показуємо справжню картину
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *