Окупанти просунулися біля міста Селидове, генерал розповів про ситуацію

Армія Путіна просунулася біля міста Селидове, ексглава Служби зовнішньої розвідки генерал Микола Маломуж розповів про ситуацію на цьому напрямку.
Місто Селидове Донецької області. Фото – eav.com.ua

Колишній керівник СЗР у коментарі «24 каналу» розповів, що Селидове Донецької області – нині найгарячіший напрямок, адже напряму взяти Покровськ «друга армія світу» не змогла, оскільки українці створили тут потужні укріплені райони, а захисники нанесли ворогу удари із флангів.

За словами генерала, армії Путіна важливо захопити Селидове і з військового, і з політичного погляду, щоб потім просуватися до Покровська, пише видання «Kreschatic».

Маломуж повідомив, що наразі у місті на центральних вулицях йдуть бої за кожен будинок, ЗСУ намагаються стримати загарбників, які переважають у живій силі.

Екскерівник Служби зовнішньої розвідки додав, що окупанти наносять по населеному пункту удари, використовуючи артилерію, міномети, ракети та авіабомби. Після вогневого впливу росіяни йдуть у наступ, окрім цього вони рухаються з флангів, намагаючись взяти українських військових в оточення або у напівоточення.

Нагадаємо, ексспівробітник СБУ Іван Ступак пояснив, які проблеми для Сил оборони України на фронті створюють осінні зливи.

Share This Article
Україна в об'єктивному світлі: ми показуємо справжню картину
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Exit mobile version