Випив, закусив, вбив: в Києві затримали чоловіка, який вбив свого сусіда під час застілля

Поліцейські затримали жителя Києва за убивство свого сусіда в Оболонському районі столиці
Правоохоронці затримали киянина за вбивство сусіда. Фото - Нацполіція Києва

Як повідомляє «Kreschatic» з посиланням на Нацполіцію Києва, інцидент стався під час дружнього застілля, коли чоловік напав на власника квартири та завдав йому смертельні удари по голові і шиї. На жаль, потерпілий загинув. Зловмисник намагався приховати злочин і надав вигадану версію подій. Однак слідчі виявили його умисний злочин та повідомили про підозру.

Спецлінія 102 поліції Києва отримала дзвінок від чоловіка, який повідомив про те, що знайшов тіло свого знайомого у квартирі на вулиці Героїв Дніпра. На місце пригоди негайно вирушили слідчо-оперативна група районного та Головного управлінь поліції, а також медичний експерт і патрульні.

Після прибуття правоохоронців, заявник розповів, що вони зустрічалися з потерпілим напередодні, обговорюючи питання зовнішнього обладнання. Однак він стверджував, що наступного дня не зміг зв’язатись зі своїм сусідом, і знайшов його мертвим в квартирі.

Під час проведення оперативно-розшукових заходів, працівники служби розшуку встановили, що до злочину причетний 44-річний сусід загиблого, який одночасно є заявником. Ми довели, що під час сварки, спровокованої алкоголем, він напав на власника квартири і завдав йому смертельних ударів. Потім він повернувся додому та вигадав історію, щоб відвести від себе підозру

– повідомив начальник Оболонського управління поліції Віктор Михайленко.

вбивство
Правоохоронці затримали киянина за вбивство сусіда. Фото – Нацполіція Києва

Підозрюваного було затримано відповідно до статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Слідчі в районному підрозділі, за погодженням з Оболонською окружною прокуратурою, повідомили йому про підозру у вчиненні умисного вбивства згідно з частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України. Максимальне покарання за цією статтею – до 15 років позбавлення волі.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що в Києві викрили підпільний бордель

Share This Article
Дізнайтеся першими про новини Києва з нами
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *