Масаж з «перчинкою»: в Києві викрили підпільний бордель

Правоохоронні органи Києва розкрили місце розпусти, яке маскувалося під вивіскою масажного салону.
В Києві викрили підпільний бордель. Фото - поліція Києва

Як повідомляє «Kreschatic» з посиланням на Нацполіцію Києва, замість масажу, працівниці цього закладу надавали клієнтам послуги інтимного характеру. Організатором цього пікантного бізнесу виявився 31-річний киянин, який привів до цієї схеми ще двох своїх знайомих. За таку діяльність, фігурантам може загрожувати до семи років позбавлення волі.

Спільно з колегами з управління міграційної поліції і за процесуального керівництва Голосіївської окружної прокуратури, слідчі Голосіївського управління поліції припинили роботу цього борделю, який маскувався під масажний салон.

Араік Кочкадамян, начальник Голосіївського управління поліції, зазначив, що у кожного з фігурантів були свої функції у цій схемі. Вони отримували 60% від суми, яку клієнти платили за інтимні послуги.

З’ясовано, що троє осіб виконували протиправні дії. Один з них орендував приміщення для місць розпусти, а двоє його спільники відігравали ролі адміністратора та модератора так званого «масажного салону». Вони шукали дівчат для роботи, обробляли телефонні дзвінки від клієнтів, надавали інформацію про вартість та умови послуг, розраховувалися і вели облік платежів. Вартість одного сеансу пікантного масажу коливалася від 1 200 до 5 550 гривень

– пояснив Кочкадамян.

Правоохоронці затримали трьох фігурантів за статтею 208 Кримінального процесуального кодексу України. Під час обшуків за місцем їхнього проживання та масажних кабінетів, були вилучені чорнові записи, мобільні телефони, SIM-карти та гроші, отримані за послуги.

поліція Києва
В Києві викрили підпільний бордель. Фото – поліція Києва

За цим фактом проводяться кримінальні провадження за частиною 2 статті 302 (створення або утримання місць розпусти і звідництво) та частиною 2 статті 303 (сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією) Кримінального кодексу України.

Трьом фігурантам незаконного бізнесу повідомлено про підозру. Наразі суд обрав їм запобіжний захід у вигляді нічного домашнього арешту. Зловмисникам загрожує позбавлення волі на строк до 7 років

– додав полковник поліції.

Таким чином, правоохоронці активно борються з протиправною діяльністю, що маскується під законну.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що поліція Києва затримала чоловіка, що організував незаконну схему допомоги ухилянтам

Share This Article
Дізнайтеся першими про новини Києва з нами
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *