Ще одна дитяча смерть: в Києві дівчина загинула через падіння з багатоповерхівки

Поліція Києва розслідує обставини трагічного випадку, пов'язаного із падінням дитини з високого поверху житлового будинку
Поліція Києва встановлює обставини падіння дитини з багатоповерхівки. Фото - facebook.com/UA.KyivPolice

Як повідомляє «Kreschatic» з посиланням на поліцію Києва, дівчинка, яка отримала серйозні травми в результаті цього померла на місці. Спеціалісти ведуть першочергові слідчо-оперативні дії, щоб встановити всі деталі події.

Сьогодні близько опівдня поліція отримала повідомлення про те, що тіло дитини було виявлено у дворі багатоповерхового будинку на вулиці Миколи Гулака. 12- річна дівчинка, яка, імовірно, впала з багатоповерхівки, була вже без ознак життя. На місце події негайно прибули слідчі та оперативники з Головного та Оболонського управлінь поліції, а також медичний персонал.

Після збору всіх необхідних даних та проведення початкових слідчо-оперативних дій правоохоронні органи нададуть цій події відповідну юридичну кваліфікацію.

Нагадаємо, на початку жовтня у Києві брат і сестра розбилися після падіння з 24 поверху, а 9 жовтня у Києві загинули двоє дівчат 2005 і 2006 років народження, які, за попередніми даними, стрибнули з недобудови.

Також раніше ми повідомляли про те, що в Києві затримали чоловіка, який вбив свого сусіда під час застілля

Share This Article
Дізнайтеся першими про новини Києва з нами
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *