В Києві пройшли навчання з мінної безпеки для дітей

На столичному Печерську правоохоронці спільно з представниками об’єднаного громадського формування провели для дітей тренінг з мінної безпеки
Правоохоронці спільно з представниками об’єднаного громадського формування провели для дітей тренінг з мінної безпеки. Фото - kyiv.npu.gov.ua

Як повідомляє «Kreschatic» з посиланням на поліцію Києва, учні дізналися, як уникати небезпеки, як діяти у разі виявлення міни чи підозрілого предмета, як реагувати на повідомлення про замінування, а також, як правильно надавати першу домедичну допомогу задля збереження життя та здоров’я громадян.

Інтерактивний урок з мінної безпеки в одній зі столичних шкіл Печерського району провели ювенальні поліцейські спільно із членами Об’єднаного громадського формування України з охорони громадського порядку і державного кордону.

Інспектори ювенальної превенції розпочали урок з того, що наголосили про ситуації, у які можуть потрапити діти під час війни. Правоохоронці розповіли про специфіку своєї діяльності та дії екстрених служб при перевірці, ймовірно, замінованих об’єктів.

Під час інформаційно-роз’яснювальних заходів учні ознайомилися з різновидами вибухонебезпечних предметів та дізналися про шкоду, яку вони можуть завдати життю та здоров’ю людей. Спеціалісти ОГФ Ураїни ОГП ДК привезли з собою макети вибухонебезпечних предметів та зброї і зосередили увагу слухачів на правилах безпечної поведінки у разі виявлення таких предметів. Окрім того, на макеті спеціалісти вчили школярів правилам надання першої медичної допомоги.

Вчителі подякували гостям у формі за цікавий та пізнавальний тренінг, адже урок з практичним відпрацюванням добре засвоюється у пам’яті дітей. Тож отримані нині знання допоможуть  діяти обережно та правильно у небезпечних ситуаціях.

Також раніше ми писали про те, що в Києвї затримано трьох наркодилерів

Share This Article
Дізнайтеся першими про новини Києва з нами
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *