В Києві та всіх великих містах: на залізничних вокзалах почали працювати пункти незламності

В українських містах, включаючи Київ, на залізничних вокзалах відкрилися пункти незламності
У Києві та інших містах на вокзалах запрацювали пункти незламності. Фото - kyivcity.gov.ua

Як повідомляє «Kreschatic», це стало можливим завдяки ініціативі Укрзалізниці, яка запровадила їх на 96 залізничних станціях по всій країні. У цих пунктах завжди панує тепла та затишна атмосфера, а пасажири можуть відпочити і безкоштовно зарядити свої гаджети.

Ця ініціатива є частиною підготовки Укрзалізниці до зимового періоду. Євген Лященко, голова правління АТ “Укрзалізниця”, підкреслив:

Тут представлено все необхідне для того, щоб допомогти пасажирам під час можливих відключень електроенергії. Ми також готові надавати допомогу населеним пунктам через Food train, спільний проект з Фондом Говарда Баффета, який забезпечує гарячою їжею тих, хто цього потребує.

Такі пункти незламності працюють на вокзалах у Києві та інших містах, включаючи Херсон, Миколаїв, Краматорськ, Слов’янськ, Львів та інші населені пункти, практично на всіх вокзалах країни. У цих місцях пасажири можуть користуватися безкоштовним інтернетом через Starlink і мати доступ до резервного електроживлення.

Важливо зазначити, що з січня гаджети можна буде безкоштовно зарядити в спеціальних боксах, які будуть встановлені на вокзалах України. Це стосується телефонів, планшетів та ноутбуків, що зробить подорож для пасажирів ще більш комфортною та зручною.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що в Києві пройшли навчання з мінної безпеки для дітей

Share This Article
Дізнайтеся першими про новини Києва з нами
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *