Влада міст-побратимів Києва і Тампере планує спільне створення молодіжних рад

Заступник міського голови – секретар Київської міської ради Володимир Бондаренко влаштував віддалену нараду з представниками Тампере, фінського міста-побратима, з метою обговорення стратегії створення та діяльності молодіжних рад двох міст
Київ та місто-побратим Тампере обговорили принципи формування та діяльності молодіжних рад. Фото - vechirniy.kyiv.ua

Як повідомляє «Kreschatic» з посиланням на Київську міську Раду, Володимир Бондаренко зауважив, що Тампере та Київ пов`язують братерські взаємини з 1954 року, і що саме це фінське місто було одним із перших, хто подав руку допомоги киянам після розпочатку широкомасштабної військової агресії Росії проти України.

В ході цієї віртуальної зустрічі обговорювалися фундаментальні засади створення та функціонування молодіжних рад. Володимир Бондаренко підкреслив, що Київ завжди відкритий до співпраці та прагне вивчати іноземні приклади успішних стратегій у сфері розвитку молодіжної політики. Ця цінна іноземна експертиза має допомогти удосконалити роботу молодіжного парламенту столиці.

В даний момент розглядаються різні шляхи зміцнення взаємодії між молоддю Києва та Тампере. Поки що спілкування відбувається у віртуальному режимі, але, безумовно, планується офлайн зустріч з активною участю молодих громадян обох міст. Молодіжна політика Києва включає в себе і зміцнення міжнародних зв’язків, і це є однією з її ключових складових, повідомив Володимир Бондаренко.

Заступник міського голови та секретар Київської міської ради щиро висловив подяку мерії Тампере і громаді за їхню важливу співпрацю.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що в Києві та всіх великих містах на залізничних вокзалах почали працювати пункти незламності

Share This Article
Дізнайтеся першими про новини Києва з нами
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *