Київські депутати обговорили питання інклюзивного відновлення

Депутати Київської міської ради, члени МФО «Київ – за рівні можливості» сьогодні, 24 жовтня, об'єднали свої зусилля в рамках медійного марафону під назвою «Рівність у політиці та інклюзивне відновлення»
Депутати Київської міської ради долучилися до обговорення питань інклюзивного відновлення. Фото - kmr.gov.ua

Як повідомляє «Kreschatic» з посиланням на офіційний сайт Київської міської ради, Депутати Київської міської ради, члени МФО «Київ – за рівні можливості» сьогодні, 24 жовтня, об’єднали свої зусилля в рамках медійного марафону під назвою «Рівність у політиці та інклюзивне відновлення»

За словами Ганни Свириденко, яка є депутаткою Київської міської ради, цей марафон виступив майданчиком для обговорення ключових механізмів дій та можливих бар’єрів на шляху до здійснення гендерної рівності та інклюзивного відновлення.

Вона підкреслила, що інклюзивне відновлення не обмежується лише питаннями інфраструктури, а також охоплює соціальні, психологічні та економічні аспекти, які стали актуальними в контексті війни. Особлива увага приділяється підтримці найбільш вразливих верств населення. Врахування цих різних аспектів інклюзивного відновлення сприятиме поліпшенню якості життя людей та формуванню стійкого та об`єднаного суспільства.

В свою чергу, депутат Ганна Старостенко зауважила, що питання інклюзивного відновлення має бути розглянуте на обох рівнях – національному та місцевому. Внаслідок конфлікту в Україні значно збільшилася кількість людей з інвалідністю, внутрішньо переміщених осіб і сімей, що опинилися в складних умовах. Інклюзивне відновлення передбачає важливий аспект – залучення представників різних соціальних груп до прийняття рішень. Учасники готові співпрацювати з різними зацікавленими сторонами, включаючи недержавні організації, міжнародні установи та громадськість, з метою відновлення країни.

Загалом в марафоні взяли участь депутати Київської міської ради Ганна Свириденко, Ганна Старостенко, Марина Порошенко, Євгенія Кулеба, Леонід Ємець та Юлія Ярмоленко.

Також раніше ми повідомляли про те, що в Києві створено Департамент із питань запобігання та виявлення корупції

Share This Article
Дізнайтеся першими про новини Києва з нами
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *