Столичні поліцейські провели навчання з дітьми щодо правил безпечної поведінки в умовах війни

Ювенальні поліцейські Києва разом із рятувальниками продовжують активно ознайомлювати маленьких жителів столиці з інноваційним проєктом під назвою "Мобільний клас безпеки"
Ювенальні поліцейські Києва спільно з рятувальниками продовжують знайомити дітей з «Мобільним класом безпеки». Фото - ГУ НП в м.Києві

Як повідомляє «Kreschatic» з посиланням на поліцію Києва, ця важлива ініціатива спільно реалізується Національною поліцією та Державною службою з надзвичайних ситуацій (ДСНС) за підтримки ЮНІСЕФ. Мета проєкту полягає в навчанні дітей правилам безпечної поведінки в умовах війни.

Спеціалізовані пересувні транспортні засоби, обладнані інтерактивними інструментами та макетами, служать майданчиками для навчання маленьких громадян правилам безпеки. Особливу увагу приділяють питанням мінної та пожежної безпеки, а також іншим надзвичайним ситуаціям.

На території Міжнародного дитячого центру “Артек” у Пущі-Водиці, представники столичної поліції та рятувальники ДСНС провели спільну презентацію проєкту перед молодими відпочивальниками з усієї України. Поліцейські провели з дітьми бесіди на тему безпечної поведінки під час осінніх канікул та важливості дотримання правил дорожнього руху.

У пересувному мобільному класі з інтерактивними інструментами дітей ознайомили з найважливішими аспектами безпеки. Додатково юним українцям роздали інформаційні брошури з правилами безпечної поведінки в різних ситуаціях. Діти також отримали світловідбиваючі браслети для більшої видимості на вулиці під час темного часу доби.

Цей рухомий клас безпеки надає нам унікальну можливість наголосити важливість безпеки для дітей в найбільш доступний та зрозумілий спосіб. Цей проєкт не лише корисний і цікавий, але й мобільний, що дозволяє проводити навчання в будь-якому місці

– розповіла Яна Цимбал, керівниця відділу ювенальної превенції поліції Києва.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що в Києві пройшли навчання з мінної безпеки для дітей

Share This Article
Дізнайтеся першими про новини Києва з нами
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *