ДТП на блокпосту: слідчі поліції Києва розпочали кримінальне провадження

Водій автомобіля "Рено" здійснив наїзд на працівницю прикордонної служби, яка здійснювала службу на блокпосту та в той час переходила проїжджу частину дороги по пішохідному переході
Працівниця прикордонної служби отримала тілесні ушкодження та була доставлена до лікарні. Фото - ГУ Нацполіції в м.Києві

Як повідомляє «Kreschatic» з посиланням на поліцію Києва, інцидент стався вчора увечері о 21:25 годині в Деснянському районі столиці. На місці пригоди працювала спеціальна слідчо-оперативна група, яка займалася розслідуванням дорожньо-транспортних пригод столичного поліцейського управління.

За попередніми даними правоохоронців, 66-річний водій, керуючи автомобілем “Рено”, рухався по проспекту Броварському зі сторони міста Бровари в напрямку міста Київ. При в’їзді до столиці водій скоїв наїзд на працівницю прикордонної служби, яка здійснювала службу на блокпосту та в цей момент переходила проїжджу частину дороги по нерегульованому пішохідному переході.

У результаті автопригоди жінка отримала тілесні ушкодження та була госпіталізована до лікарні. На місці було проведено перевірку на стан сп’яніння водія за допомогою приладу “Драгер”, результат якої показав, що чоловік був тверезий.

ДТП
Фото – ГУ Нацполіції в м.Києві

Подію кваліфікували як порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, і це призвело до середньої тяжкості тілесного ушкодження потерпілої, згідно зі статтею 286 Кримінального кодексу України. Поліція продовжує розслідування цієї події для встановлення всіх обставин ДТП.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що на блокпосту під Києвом загинув військовослужбовець

Share This Article
Дізнайтеся першими про новини Києва з нами
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *