Вранці в Києві пролунали потужні вибухи: Кличко пояснив причину

 Сьогодні вранці, 11 листопада в Києві пролунали потужні вибухи, після чого в місті була оголошена повітряна тривога.
ФОТО - liga.net

Як повідомляє «Kreschatic», про це пишуть місцеві ресурси, в тому числі про це повідомив і міський голова Віталій Кличко на своїй сторінці в ТГ-каналі. А повітряні сили об’явили ракетну загрозу в столиці України.

За словами очільника міста, попередньою причиною вибухів являється робота ППО України по балістиці, яку запустили російські загарбники.

Так, близько восьмої години ранку в ЗМІ почали з’являтись повідомлення про вибухи. Згідно з даними повітряних сил, над столицею, як і всією Київською областю нависла ракетна небезпека.  

В цей же час аналогічну небезпеку оголосили і для Одеської області.  

Дослівно із повідомлення, яке написав Віталій Кличко:

Потужні вибухи прогриміли на лівому березі столиці України. За попередніми даними, в місті працювали сили ППО по балістичним цілям росіян.

Як відомо з повідомлення КОВА в ТГ-каналі, ворог не полишав спроб завдати по Київській області ударів і серед ночі, випускаючи по регіону БПЛА. Вранці ж загарбники продовжили свої спроби балістикою.

Оперативні дані говорять про те, що в результаті ворожих атак влучань по критичній та житловій інфраструктурі зафіксовано не було. Дві випущені ворогом ракети впали в полі між двома населеними пунктами.

Також є інформація про те, що вибуховою хвилею було пошкоджено п’ять приватних житлових будинків. В тому числі були пошкоджені покрівлі, а також вибиті вікна.  

Нагадаємо, раніше ми вже писали про головні новини станом на 626 день війни в Україні.

Share This Article
Дізнайтеся першими про новини Києва з нами
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *