В Києві нетверезий водій розбив п`ять автівок і влаштував бійку з їх власниками: поліція розслідує резонансне ДТП

В столиці сталася масштабна ДТП: водій автомобіля "БМВ" протаранив п'ять інших припаркованих автомобілей
Скоїв ДТП із 5 автівками: у столиці поліцейські затримали водія. Фото - поліція Києва

Як повідомляє «Kreschatic» з посиланням на поліцію Києва, інцидент призвів до конфлікту між власником “БМВ”, його друзями і власниками пошкоджених автомобілів, який переріс у фізичну бійку. На місці пригоди з’явилися поліцейські та спецпризначенці для врегулювання ситуації.

Вчора близько 21:30 поліція отримала повідомлення про те, що на проспекті Відрадному водій автомобіля “БМВ”, ймовірно, перебуваючи за кермом у стані алкогольного сп’яніння, зіткнувся з п’ятьма припаркованими автомобілями. В результаті це призвело до словесної перепалки з власниками пошкоджених транспортних засобів і, врешті-решт переросло у фізичну бійку.

Негайно на місце пригоди прибули патрульні поліцейські, спецпризначенці з полку №1 та поліція охорони, які успішно припинили конфлікт та затримали порушника. Повідомлень про потерпілих поки не було. Солом’янським управлінням поліції ведеться розслідування інциденту з метою надання йому правової оцінки.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що в Києві працівник СТО напідпитку взяв автомобіль клієнта та «покатався» на 350 тисяч гривень

Share This Article
Дізнайтеся першими про новини Києва з нами
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *